Колеги, наистина ли няма добри навигаций за 166 ци?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Навигация
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gogoan Покажи съобщениеКакъв е проблема?sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от gatev_88 Покажи съобщениенеможе ли да я купим от някаде и ще си я копираме всички????sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Проблема е, че няма дискове с карти за източна Европа. Никога не е имало и никога няма да има. Самият производител не е правил такъв диск. Навигацията може да ти е полезна в западна Европа, но да не забравяме, че най-новите дискове са от 2003 г т.е. преди почти 10 години и не мисля, че ще са много актуални. И мен ми се иска да има карта за БГ ама....
Comment
-
Първоначално публикувано от gogoan Покажи съобщениеИ аз пак да питам,проблема е къде?В колата или в навигацията.
А тук става на въпрос за една навигационна система отпреди близо 15 години.
Макар и тук да сме определен брой заинтересовани от нея потребители, не представляваме никакъв пазар за даден разработчик на въпросния софтуер.
Навигационни системи на пазара - колкото искаш. И то на смешни цени.
Вече и мобилният достъп до интернет не е никакъв проблем. Следователно и работата с "online" карти е къде къде по-добрият вариант.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:01.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
можеби трябва да пробваме да конвертираме карта за друга система
примерно :
1.взимаме ката за Италия
2.намираме енджин които да я отвори и едит-не
3.намираме най-блиската по итерфеис
4.copy-paste save и с името на оригинала
(100 % няма да стане но бих пробвал)
Comment
-
Благодаря и аз така си мислех, но ме подведоха че може да тръгне и без такова устройство. А да те попитам като нямам можели да си взема на старо от някъде и да го вържа или няма смисъл от тази операция при положение че ням диск с българска карта за този модел кола
Comment
Comment